Over Ons
Castelein

Over Ons

Als pionier in de distributie van diepvriesdeeg vanaf 1969 was Gabriël Castelein een belangrijke groothandelaar voor fabrikant Vandemoortele. In de loop der jaren zorgde hij voor een belangrijke uitbreiding. Dochter Saskia en haar echtgenoot Guy De Neve zijn reeds in zijn voetsporen getreden en kleindochter Ines heeft de smaak ook al helemaal te pakken. Vandaag staat Castelein synoniem voor een heel breed aanbod van foodserviceproducten, die volgens de voorgeschreven HACCP-normen worden bewaard en geleverd door veertien perfect uitgeruste vrachtwagens. Dankzij een zorgvuldig uitgekiend traceringsysteem zijn wij in staat om vlot de levensloop van ieder product op te sporen.

Bovendien stellen een dertigtal gemotiveerde medewerkers alles in het werk om u een kwalitatieve dienstverlening te garanderen.

Ons team

Onze vertegenwoordigers staan klaar om u alle gewenste inlichtingen te verstrekken.
Ook telefonisch staan Chantal, Benjamin, Guy, Saskia, Johan, Petra, Pieter en Cedrik tot uw beschikking om uw bestellingen te noteren en de nodige info te verschaffen.

Je kan onze foodmarket vrijblijvend bezoeken:

Iedere werkdag van:

  • 9:00 – 12:00 & 13:30 – 17:30

Zaterdag van:

  • 9:00 – 13u00

Zondagen en feestdagen: gesloten.

Over Onze Partners

Dankzij Oresto Food Partners evolueert ons assortiment bijna dagelijks, we zijn erkende partner van alle grote producenten en we kijken graag over de grenzen heen om nieuwe trends te ontdekken. Daarnaast zorgt Oresto voor onze nationale visibiliteit.

Onze partners

Assortiment

Als exclusief verdeler van de Dehaeck Delbaere producten zijn wij een ideaal aanspreekpunt voor de betere banketbakker en ijsbereider. 
Naast ons zeer uitgebreid gamma aan BAKE OFF, met onder meer talrijke ontbijtkoeken, viennoiserie en brood kan u bij ons terecht voor verse en diepvriesproducten, grondstoffen, decoratieartikelen, wijnen en onderhoudsproducten. 

Dehaeck-Delbaere
Dehaeck-Delbaere
Koeling
Koeling
Diepvries
Diepvries
Droog
Droog

 

Logo Castelein 2021


logo800x500

 

oresto

 

Smiley JPG

Contact

 

 

Openingsuren

Iedere werkdag van:

  • 9:00 – 12:00
  • 13:30 – 17:30

Zaterdag van:

  • 9:00 – 13u00

Zondagen en feestdagen:

  • gesloten.